Godmorgon!

Vaknade med världens mensvärk, huvudvärk och mådde illa. Så bestämde mig för att ringa och sjukanmäla mig och ligga kvar i sängen hela dagen! 



vad jag är duktig!

Fick nått ryck och började städa hela min "lägenhet" haha! Så nu är garderoben städad, disken är diskad och tvätten är tvättad! Fan vad jag är duktig. Men nu ska jag nog bara ta det lungt och så småningom ska jag väl sova, imorgon har vi bara tråkiga ämnen i skolan, engelska, matte, svenska och historia typ. As tråkiga ämnen ju. Men har som tur är kort dag och slutar 14.20 tror jag! Det är nice det iaf. Måste gå till skatteverket och byta adress imorgon oxå.. Nu tror jag att jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på tv, sen sussa! Gonatt! ♥



arkivbild!
bilden är cpgammal men jag saknar mitt nästan vita hår. vill ha det så igen!

23 augusti

Nu känns det som jag behöver ett bad (fast jag har inget badkar, så får nöja mig med min dusch..), ett fotbad och ansiktsmask. Låter inte det väldigt härligt? Men först ska jag ta en cigg och sen se på fångarna på fortet.

rödtottttt

Det blev tacos till middag och fy tusan vad smarrigt det var! Nu sitter jag med röd färg i håret och hoppas på att det ska bli rött nån gång, haha! Det var ju typ rosa/ ljusrött förut, men nu hoppas jag att det blir prima! :) 
På söndag blir det sthlm och kolla på vem det nu var, men Monika! Gud vad jag saknar den tjejen!

Nu regnar det från blå himmel? haha!

blixtrar och dunder

Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade ungefär halv 12 idag och det gjorde jag igår med, men igår var jag så himla trött så jag la mig i sängen, kollade på film och somna i typ 2 timmar. Nu åskar det för fulla muggar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att gå till ica och köpa tacos/tortillas, är så jävla sugen på det!! Men det får bli efter att det slutat åska. Blir väl att ta en ciggis nu, sen fortsätta kolla på mean girls! :)

skola igen!

Idag var första dagen i skolan och första dagen i nya klassen, det var nervöst men spännande :) hähä.
Men det gick helt bra, nu ska jag väl snart gå till coop och införskaffa mig ett häfte och en kalender? bara jag orkar stiga upp ur sängen, haha.


dagens outfit får ni oxå!





kräftskiva!

Om sisådär en timme kanske, så har vi kräftskiva :) Det ska bli super kul + att Robin kom hem idag så får träffa han! Ännu mera superkul!!! Men nu ska jag fixa mig lite, bloggar kanske mera sen? puss

the sims 2

ÄNTLIGEN hittade jag the sims 2, så nu är det bara att installera och sen nörda ♥
kom hem från jobbet för ett tag sen, har varit grymt slött där idag och imorgon jobbar jag ist för min sjuka syster (fan vad snäll jag är!!!) jobbar på lördag oxå. Lördag = Sista jobbdagen ♥ 

Håller på att fixa en ny blogg på myshowroom, har tröttnat på blogg.se för läääängesen men har aldrig riktigt orkat göra en ny blogg, haha. nu ljög jag... har gjort en massa bloggar men aldrig orkat blogga där, men nu ska det bli ändrig på det :)
länkar adressen så fort jag har fixat en awesome blogg! :))))


skitnöjd!!




gingerkid....

måste bara säga att nu färgar jag håret rött...

kryssning sådär va.

tjenamors, har haft en bäst dag på rosella med Renee idag! och kom just hem, har haft super duper trevligt och det gör jag gärna om! :)
nu då? kolla på film och sova? jobb imorgon igen och på måndag börjar skolan..? 

här är en bild på mitt hår som det ser ut nu, men snart blir jag och renee rödhåriga.....? fråga inte varför, haha!



Godmorgon!

Vaknade vid 9 när Fredrika for på jobb, väldigt roligt... Så har legat i sängen och kollat på mean girls 2 tills nu, den är verkligen inte lika bra som 1an! Just det, innan jag börja kolla på film så fick jag för mig att jag behöver en ny mössa, en tubhalsduk och lite annat smått och gott! hehe!
Nu tänker jag fortsätta lata mig och se på film..

färgar håret igen!

Nämen tjenare på er!
Hoppas ni haft en grym helg? För det har jag fan haft! I lördags var det jobb först, sen på Brandkårsdans i Eckerö, gud vad jag skratta! haha! Jävligt lyckad kväll! I söndags sov jag till halv 2 ungefär och var typ död hela dagen, hehe. Och idag var jag på jobb och nu sitter jag hos mor min och har blondering i håret! Livet leker!♥
På fredag kommer äntligen Robin hem igen, saknar den krappen! Sen på kvällen är det kräftskiva, mys&mums! 




bild från we♥it

bakis dag idag...

Dricker kaffe och försöker bli piggare! Snart hämtar väl sofie mig och så far vi till stan och hämtar kamremen till min bil så den blir fixad! :D

På något sätt så lyckades jag få ett sår på knäet igår, haha! Men idag täär vi igen, för tusan!
Men nu måste jag börja fixa mig, ha det bra!

uppdateringen ♥

Har jobbat jävligt mycket nu och har inte alls hunnit varit på datan något! Ber såååå himla mycket om ursäkt för dålig uppdatering, men nu ska jag jobba först på fredag, så nu kan jag uppdatera bättre :)
har varit med Sofie hela kvällen som vanligt, kul kul :)
Har egentligen inget vettig att skriva, så nu ska jag kika på film och sen sova! ♥

RSS 2.0